Monique Schoone

Voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement

Monique werkt nu 10 jaar als adviseur op het gebied van kwaliteitsmanagement, daarvoor is zij QESH manager, R&D manager en Quality engineer geweest.  Monique is afgestudeerd aan de HAS Hogeschool in Levensmiddelen- en Milieutechnologie, heeft een MSc in Management behaald aan de Greenwich University en is inmiddels meer dan 25 jaar in de branche actief. 

In het verleden heeft Monique voor verschillende internationale bedrijven in de levensmiddelenindustrie gewerkt, o.a. bij Baronie, Haust, Damco en ADM, met als verantwoordelijkheid voedselveiligheid, kwaliteit, milieu en arbo. Monique is vertrouwd met etiketteringswetgeving.

Monique is gespecialiseerd op het gebied van FSSC 22000, BRC, IFS, QS, HACCP, Risk Plaza Audit+, GMP +, GlobalGAP, RSPO, Beter leven, BIO, Halal, Kosher, MVO, GMP cosmetica, ISO 13485 en de andere ISO normen. Monique heeft ervaring met het werken van ERP, SAP, CRM en Safefood 360 systemen.

Haar technologische kennis op het gebied van processen, producten en grondstoffen zorgt, samen met haar pragmatische aanpak, voor een succesvolle ondersteuning voor uw bedrijf.

Bij Q-Point is Monique betrokken bij een aantal internationale projecten, met de focus op voeding en gezondheid.