1 maart 2017

Euro West ook in 2017 weer volledig gecertificeerd

De Poeldijkse groente- en fruitverpakker Euro West heeft de afgelopen maanden weer diverse auditors op bezoek gehad om het kwaliteitssysteem te beoordelen. Het kwaliteitssysteem is onderworpen aan audits voor de kwaliteitsstandaarden BRC, IFS, Skal en RIK. Deze audits werden ook dit jaar weer allemaal met een positief resultaat afgerond, waardoor het bedrijf ook in 2017 weer over alle relevante certificaten beschikt.

Het verpakkingsbedrijf uit Poeldijk is al jaren gecertificeerd tegen de bovengenoemde standaarden en er wordt hard aan gewerkt om een certificaat aan dit rijtje toe te voegen. Steeds meer afnemers verlangen namelijk dat alle aan hun geleverde producten door de gehele keten QS-gecertificeerd zijn. Vandaar dat Euro West ervoor heeft gekozen om zich ook voor QS te laten certificeren. De Poeldijkse verpakker hoopt zo spoedig mogelijk te beschikken over dit certificaat.

Euro West is een verpakkingsbedrijf dat al jaren actief is in de groente- en fruitwereld. Met een breed assortiment aan verpakkingsmogelijkheden kan het bedrijf voorzien aan de uiteenlopende wensen van haar klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met 0174-246268 of kijk op http://www.euro-west.nl .

Geplaatst in