15 september 2015

Fortuna behaalt IFS Broker Higher Level

Fortuna Frutos is trots te kunnen melden dat zij de door Qlip gehouden IFS Broker audit met glans heeft doorstaan. Zowel Fortuna Frutos Continental B.V. als Fortuna Frutos International B.V. is hierdoor inmiddels in het bezit van het certificaat IFS Broker higher level. Cok Duijvestijn van
Q-Point heeft Fortuna Frutos begeleid bij het implementeren van dit kwaliteitskeurmerk.

IFS Broker is een norm specifiek voor tussenpersonen zonder eigen transport- en/of opslagactiviteiten. Om aan deze norm te kunnen voldoen dienen de gecertificeerde bedrijven te bewijzen dat zij beschikken over passende maatregelen in hun bedrijfsprocessen. Met name die processen die er voor zorgen dat de leveranciers van de tussenpersoon opereren in overeenstemming met de voedselveiligheid- en kwaliteitseisen. Daarnaast dient de tussenpersoon te controleren of de door haar leveranciers geleverde producten voldoen aan de wettelijke eisen en de contractuele specificaties.

Het certificaat is een bewijs dat Fortuna Frutos en haar medewerkers er alles aan doen om haar klanten en de consument een kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en veilig vers product te leveren.

Cok Duijvestijn, Senior adviseur kwaliteitssystemen van Q-Point, feliciteert medewerkers van Fortuna.

Cok Duijvestijn, senior adviseur kwaliteitssystemen van Q-Point, feliciteert medewerkers van Fortuna.

Geplaatst in