9 januari 2023

Interne Audittraining 6 en 7 december 2022

Op 6 en 7 december vond de Interne Audittraining weer plaats in Bleiswijk!

Q-Point organiseert meermaals per jaar de Interne Audittraining. Na afloop van de training zijn de deelnemers (ervaren en beginnende auditors) in staat zelf interne audits uit te voeren binnen diverse organisaties.

De training gaat uit van het principe ‘learning by doing’, ofwel een inleiding gevolgd door praktijkopdrachten, waaronder veel oefenen in praktijksituaties met behulp van rollenspellen voor de videocamera. De rollenspellen worden teruggekeken en besproken. De training wordt altijd afgesloten met een examen, bij goed resultaat volgt een certificaat.

Deelnemerservaring:

Een van de deelnemers was Q-Point collega Lisa Rotteveel. Zij maakte via de training voor het eerst kennis met het afnemen van interne audits. Voor haar was zowel de theoretische basiskennis nieuw als het praktische oefenen met gesprekstechniek. “Ik heb de training als zeer interactief en leerzaam ervaren. De combinatie van theorie en praktijk is erg sterk, waardoor we de geleerde kennis meteen konden toepassen. Zo hebben we bijvoorbeeld gespreks- en vraagtechnieken geoefend door middel van rollenspellen met de verschillende ‘teamleden’ van het fictieve oefenbedrijf, gespeeld door de trainers Alma Ruting en Cok Duijvestein.”

Aan alle deelnemers: dank voor jullie enthousiaste deelname! Veel succes gewenst met het uitvoeren van interne audits in de toekomst!

Interne Audittraining

Interesse voor het volgen van de Interne Audittraining?

Aanmelden kan via https://lnkd.in/etFkbap, daar vind je ook meer informatie over de training.

Geplaatst in
Getagd met