Q-Point heeft een aanpak ontwikkeld om voedselverspilling in de horeca- en gastvrijheidsbranche te verminderen en is met deze aanpak de trotse winnaar van de Food Valley Award 2016.
Hieronder ziet u een aantal links die een greep zijn uit de publiciteit die Q-Point heeft gehad.
http://www.foodvalleyexpo.com/q-point-wins-food-valley-award-2016/
http://www.nu.nl/ondernemen/4335643/wageningse-aanpak-voedselverspilling-meest-innovatief.html
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/wageningen/prijs-voor-wagenings-plan-tegen-verspilling-in-horeca-1.6525729
https://www.evmi.nl/mensen-en-bedrijven/food-valley-award/
http://www.vmt.nl/Nieuws/QPoint_wint_Food_Valley_Award_2016-161014101105
http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2118711/Nooit-meer-te-veel-eten-weggooien-dankzij-deze-winnaar-uit-Wageningen
http://www.food-nutrition.nl/nieuws/q-point-wint-food-valley-award/
http://www.arnhemsekoerier.nl/nieuws/zakelijk/27473/q-point-wint-de-food-valley-award-2016-
https://www.horecavizier.nl/sitehome/q-point-wint-de-food-valley-award-2016.html
http://www.horecavakbladgastronomie.nl/q-point-wint-de-food-valley-award-2016.html
http://www.foodingredientsfirst.com/news/Q-Point-Wins-Food-Valley-Award-2016?type=article
http://www.laatste-nieuws-online.eu/artikel/nooit-meer-te-veel-eten-weggooien-dankzij-deze-winnaar-uit-wageningen/1751116