17 augustus 2022

Stagiaires gezocht!

Stagiaires gezocht!

Na succesvolle afronding van de stages van afgelopen studiejaar, is Q-Point weer op zoek naar een nieuwe ronde pro-actieve, gemotiveerde stagiaires! Je volgt deze voormalige stagiaires op:

  • Niels Schoorlemmer (WUR): The role of data sharing in the bread supply chain regarding food loss & waste
  • Fatima Najib (HAS Hogeschool): Regenerative farm enterprise development in Kenya
  • Lennart van den Houten (Van Hall Larenstein): Organic research in East-Africa
  • Merel van Rossum (Van Hall Larenstein): The perception of smallholder farmers towards regenerative agriculture in Kenya.

Naast hun eigen afstudeeronderzoeken hebben ze ook allemaal samen gewerkt met de advieurs om ook (inter)nationale werkervaring op te doen in de agri- en food sector.

Natuurlijk ga jij, naast het meedraaien in ons dynamische bedrijf, ook aan je eigen stageopdracht werken die je met hulp en begeleiding van onze collega’s zelf gaat opzetten en uitvoeren.

Q-Point als stageplek

Q-Point is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in project- en ketenmanagement, voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen gericht op bedrijven en organisaties in de agri- en foodsector en de cosmeticasector. Q-Point is zowel nationaal als internationaal actief en heeft een kantoor in Wageningen en een branch office in Kenia.
Q-Point heeft 13 zeer enthousiaste medewerkers met veel kennis en ervaring, die denken vanuit het ondernemersperspectief. Samen met de klant denken wij na over creatieve oplossingen om certificering te realiseren, de bedrijfsvoering te optimaliseren, processen efficiënt in te richten (lean and mean) met een focus op ketenprestatie en duurzaamheid, verspilling weg te werken, kosten te reduceren, en het beste in het bedrijf naar boven te halen: een no-nonsense-aanpak.
Wat ga je doen?
Je draait mee in diverse opdrachten in de agri- en foodsector in Nederland, met de focus op kwaliteitssystemen (o.a. BRC, IFS, FSSC 22000, GMP+, GLOBALG.A.P.). Je maakt onderdeel uit van het adviesteam en ondersteunt de (senior) adviseur in het gehele implementatietraject bij de klant, zoals het opzetten van risicoanalyses of opmaken van procdures/ werkinstructies. Je krijgt te maken met de dagelijkse activiteiten van de adviseurs, zo krijg je een kijkje in de keuken van diverse sectoren in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast leer je, door aan de slag te gaan met de verschillende eisen vanuit kwaliteitssystemen, een vertaalslag te maken tussen de theorie en de praktijk. Ook krijg je vaardigheid in het kijken vanuit de verschillende invalshoeken die nodig zijn, afhankelijk van het bedrijfstype dat begeleid wordt.
Daarnaast werk je aan een specifieke opdracht die voldoet aan de eisen van je opleiding.

Functie-eisen

• Bezig met een opleiding op BSc- of MSc-niveau op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen, voeding, voedselveiligheid of product design
• Goede communicatieve vaardigheden
• Teamspeler
• Goed overweg kunnen met Microsoftapplicaties zoals Word en Excel

Aangeboden

• Een zeer uitdagende stage- of afstudeerplaats binnen een ambitieuze organisatie in de agri- en foodsector
• Vrijheid in het bepalen van je opdracht, mits goedkeuring van de stagebegeleider wordt gegeven
• Een omgeving met professionals afkomstig uit diverse sectoren en verschillende expertises
• Uitstekende begeleiding

Contactinformatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Carel Jaspers, directeur Q-Point B.V. en kijken op https://www.q-point-bv.nl/.

Wij ontvangen je stage- of afstudeerverzoek graag per e-mail. Je motivatie met cv en referenties kun je mailen naar c.jaspers@q-point-bv.nl t.a.v. Carel Jaspers.

Geplaatst in
Getagd met