12 maart 2019

Vacature adviseur kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid m/v

Heb je 5 jaar ervaring als kwaliteitsmanager in de levensmiddelensector en ben je op zoek naar een baan in de consultancy? Lees verder!

Binnen Q-Point zijn wij op zoek naar een adviseur kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid m/v.

Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het acquireren van projecten en je bent betrokken bij de uitvoering van opdrachten op het gebied van kwaliteitssystemen (o.a. ISO 9001, ISO 14001, BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 22000, GMP, GLOBALG.A.P.) in de agri- en foodsector.

Gedegen praktische kennis van de food- en agrimarkt in Nederland en een scherp commercieel inzicht moeten leiden tot nieuwe adviesopdrachten. Je werkt hierbij samen met een multidisciplinair en professioneel team.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar advieservaring op het gebied van kwaliteitsmanagementssystemen, nutrition of bedrijfskundig advies
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Netwerk binnen de (internationale) agri- en foodmarkt
  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld levensmiddelentechnologie, food & business, food quality management
  • Teamspeler en in staat mensen te motiveren en stimuleren

Aangeboden

  • Een zeer uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie in de agri- en foodsector
  • Een omgeving met professionals
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing

 Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Carel Jaspers, directeur Q-Point B.V.,  (+31 6 22 80 29 63) en kijken op www.q-point-bv.nl.

Solliciteren

Wij ontvangen je sollicitatie graag per e-mail. Je motivatie met cv en referenties kun je mailen naar c.deroos@q-point-bv.nl t.a.v. Corinne de Roos.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Q-Point

Q-Point, winnaar van de Food Valley Award, is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in project- en ketenmanagement, voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen gericht op bedrijven en organisaties in de agri- en foodsector, zowel nationaal als internationaal.

Q-Point heeft 12 zeer enthousiaste medewerkers met veel kennis en ervaring, die denken vanuit het ondernemersperspectief. Samen met de klant denken wij na over creatieve oplossingen om de bedrijfsvoering te optimaliseren, processen efficiënt in te richten (lean and mean) met een focus op ketenprestatie en duurzaamheid, verspilling weg te werken, kosten te reduceren, certificering te realiseren en het beste in het bedrijf naar boven te halen: een no-nonsenseaanpak.

Geplaatst in
Getagd met