9 februari 2017

Begeleiding kaviaarproducent bij HACCP en NVWA-erkenning

Projectbeschrijving
ANNA DUTCH, gevestigd in Eindhoven, is opgericht door eigenaren afkomstig van landen rond de Kaspische Zee. De rijke kaviaartraditie werd hen van generatie op generatie doorgegeven. ANNA DUTCH heeft haar merk vernoemd naar Hare Majesteit Anna Paulowna, Koningin der Nederlanden. Anna, dochter van de Russische tsaar, zorgde ervoor dat kaviaar in Nederland bekend werd.

De kwaliteit van de kaviaar heeft bij ANNA DUTCH de hoogste prioriteit. Q-Point heeft ANNA DUTCH, om de voedselveiligheid te kunnen borgen, begeleid bij het doorvoeren van de HACCP-principes. Tevens heeft Q-Point hen ondersteund bij het behalen van de NVWA-erkenning (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Recent adviseerde Q-Point hen inzake ISO 22000.

Opdrachtgever
ANNA DUTCH

Duur
2012-heden

Geplaatst in