BRC-IFS

KasGroeit

Categorie
AGF-, vis-, vlees,- en zuivelsector.

Doel
U maakt kennis met de basisprincipes van een BRC-IFS managementsysteem.

Voor wie
Ondernemers, directieleden en kwaliteitsmanagers.

Inhoud
Tijdens deze training wordt uitgelegd wat BRC is en wat het inhoudt voor uw bedrijf om het in te voeren. U maakt kennis met de HACCP principes en u weet aan het einde van de training hoe u een BRC managementsysteem op moet zetten in uw bedrijf. U krijgt uitleg over het opzetten van een gevaren- en risico-analyse en u weet aan welke inrichtingseisen uw verpakkingsruimte moet voldoen.

Opzet
2 aaneengesloten dagdelen van 9.00 u tot 17.00 u.

Prijs
€ 695,- p.p. exclusief btw. (inclusief lunch).

Data
n.t.b.

Locatie
n.t.b.

Aanmelden

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Geplaatst in