Categorie
Voor iedereen die interne audits uitvoert of gaat uitvoeren voor kwaliteitsmanagement- of voedselveiligheidssystemen: AGF-, sierteelt-, bloembollen-, boomkwekerij-, vis-, vlees-, zuivel, cosmeticasector.
Voor wie
(Aankomend) interne auditoren en kwaliteitsmedewerkers.
Doel
U leert hoe u als auditor te werk gaat: van de voorbereiding tot het auditinterview en de verslaglegging.
Inhoud
Het uitvoeren van een interne audits is een belangrijk instrument om verbetering binnen het kwaliteitssysteem te realiseren. Hoe ga ik als auditor te werk bij het auditen? Hoe bereid ik één en ander voor, hoe kan ik verbeteringen initiëren en hoe stel ik verslagen op van de bevindingen? Deze en andere vragen over het hoe en waarom van interne audits, worden op praktische wijze uitgelegd en zelf geoefend aan de hand van rollenspelen.
Opzet
2 aaneengesloten dagen, inclusief lunch.
Certificaat
Bij volledige deelname aan de training en een succesvol examen aan het einde van de tweede dag ontvang u een certificaat.
Prijs
- € 910,00 p.p. exclusief btw
Data
10 + 11 oktober
12 + 13 december
Locatie
Bleiswijk
INCOMPANYTRAINING
Liever met een groep medewerkers de training volgen op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Aanmelden