24 maart 2020 - 25 maart 2020

Interne audit

Categorie
Voor iedereen die interne audits uitvoert of gaat uitvoeren voor kwaliteitsmanagement- of voedselveiligheidssystemen: AGF-, sierteelt-, bloembollen-, boomkwekerij-, vis-, vlees-, zuivel, cosmeticasector.

Voor wie
(Aankomend) interne auditoren en kwaliteitsmedewerkers.

Doel
U leert hoe u als auditor te werk gaat: van de voorbereiding tot het auditinterview en de verslaglegging.

Inhoud
Het uitvoeren van een interne audits is een belangrijk instrument om verbetering binnen het kwaliteitssysteem te realiseren. Hoe ga ik als auditor te werk bij het auditten? Hoe bereid ik één en ander voor, hoe kan ik verbeteringen initiëren en hoe stel ik verslagen op van de bevindingen? Deze en andere vragen over het hoe en waarom van interne audits, worden op praktische wijze uitgelegd en zelf geoefend aan de hand van rollenspelen.

Opzet
2 aaneengesloten dagen, inclusief lunch.

Certificaat
Bij volledige deelname aan de training ontvang u een certificaat.

Prijs
€ 810,- p.p. exclusief btw.

Data
24 en 25 maart 2020
9 + 10 juni 2020
6 + 7 oktober 2020
8 + 9 december 2020

Locatie
Bleiswijk

Aanmelden

24 en 25 maart 20209 + 10 juni 20206 + 7 oktober 20208 + 9 december 2020

Hoe heeft u ons gevonden?

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Geplaatst in