Persoonlijk Functioneren

Categorie
AGF-, sierteelt-, boomkwekerij-, bloembollen-, vis-, vlees- en zuivelsector.

Voor wie
Directie, middenkader.

Doel
Het persoonlijk functioneren verbeteren.

Inhoud
Deze training is modulair van opbouw waardoor in samenspraak met de klant het optimale pakket voor de ontwikkelfase van de cursisten en de organisatie kan worden samengesteld. De training is bijzonder interactief waarbij “het doen” uitgangspunt is en garant staat voor het ontwikkelen van uw leiderschapscapaciteiten. Ons credo hierbij is learning by doing, ondersteund door zo min mogelijk theorie.
De modules: leidinggeven, situationeel leiderschap, hanteren van conflicten, diverse vormen van werkoverleg, individuele gespreksvormen en technieken, motivatie, verandermanagement, organisatie cultuur, time management, werken in teams, teaminteractie, coachend leidinggeven, delegeren en controleren.

Opzet
1 dagdeel, 2 dagdelen en afsluitende 24 uurs-sessie. Deze volgorde en tijdsbenutting bevallen in de praktijk het beste maar andere indelingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Certificaat
Bij volledige deelname aan de training ontvangt u een certificaat.

Prijs
€ 1.200,- p.p. exclusief btw en inclusief lesmateriaal en certificaat (op basis van 6 personen).

Data
n.t.b.

Locatie
n.t.b.

INCOMPANYTRAINING

Liever met een groep medewerkers de training volgen op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmelden

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

    Geplaatst in