14 september 2017

Voedingsmiddelenhygiëne / Microbiologie

KasGroeit

Categorie
AGF-, vis-, vlees,- en zuivelsector.

Doel
U maakt kennis met de basiselementen van hygiëne.

Voor wie
Medewerkers algemeen.

Inhoud
Het omgaan met voedingsmiddelen vereist hygiënisch handelen, maar ook kennis van achtergronden is nodig. Dit geeft een groter draagvalk om regels ook na te leven. In deze workshop leren medewerkers de basiselementen van hygiëne, besmetting en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en de bijbehorende maatregelen, aan de hand van eenvoudige voorbeelden en praktijksituaties.

Opzet
1 dagdeel van 14.00 u tot 19.00 u.

Prijs
€ 155,- p.p. exclusief btw. (inclusief broodmaaltijd).

Data
Donderdag 14 september 2017

Locatie
Q-Point Wageningen of op locatie.

Aanmelden

14 september 2017

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Geplaatst in