HACCP/ Hygiënecode / FSSC 22000

KasGroeit

Categorie
AGF-, vis-, vlees,- en zuivelsector.

Doel
U maakt kennis met de basiselementen van hygiëne.

Voor wie
Medewerkers algemeen.

Inhoud
Het omgaan met voedingsmiddelen vereist hygiënisch handelen, maar ook kennis van achtergronden is nodig. Dit geeft een groter draagvalk om regels ook na te leven. In deze workshop leren medewerkers de basiselementen van hygiëne, besmetting en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en de bijbehorende maatregelen, aan de hand van eenvoudige voorbeelden en praktijksituaties.

Opzet
1 dagdeel van 14.00 u tot 19.00 u.

Prijs
€ 695,- p.p. exclusief btw. (inclusief broodmaaltijd).

Data
n.t.b.

Locatie
n.t.b.

INCOMPANYTRAINING

Liever met een groep medewerkers de training volgen op een eigen locatie? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmelden

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

    Geplaatst in