(Inter)nationaal projectmanagement

Het succes van een project heeft voor een groot deel te maken met de aansturing van een project. Het realiseren van de projectdoelen binnen het vastgestelde budget en tijdspad is een vakgebied op zich. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt het project geformuleerd. Onderdeel hiervan is het vaststellen van de projectorganisatie, projectteam en aanpak, maar ook de (financiële) rapportageverplichtingen.

Q-Point heeft zeer ervaren projectleiders die zowel in Nederland als internationaal complexe projecten kunnen aansturen met als doel het project succesvol te implementeren bij de klant.

Naast de rol als projectleiding heeft Q-Point vaak een inhoudelijke rol in het project. Q-Point beschikt over de meest actuele kennis op haar vakgebieden, waardoor succes gegarandeerd is.

Tot haar opdrachtgevers mag Q-Point een groot aantal partijen rekenen uit het bedrijfsleven, donororganisaties en (semi)overheden. Afgelopen jaren heeft Q-Point o.a. projecten uitgevoerd voor EP-Nuffic, RVO en IFC/World Bank.

Een overzicht van de projecten van Q-Point vindt u hier.