Feline Heussen

Implementatie en behoud van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagementsystemen

Feline is als adviseur betrokken bij het implementeren en behouden van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagementsystemen (zoals BRC, IFS, ISO en FSSC22000) bij bedrijven in, met name, de levensmiddelenketen. Hiernaast is Feline betrokken bij diverse internationale projecten op het gebied van entrepreneurship, ketenmanagement, waardevermeerdering, gender, voedselveiligheid, en data verzameling. Onder andere in landen als Rwanda, Democratische Republiek Congo, Mozambique, Kenia, Oeganda, en Ethiopië.

Als een alumnus van de Wageningen University & Research (WUR) heeft Feline een academische achtergrond in zowel (user-oriented) food quality management en consumentengedrag. Hierdoor heeft ze ook veel kennis opgedaan op het gebied van consumentenwensen, gedrag, marketing, marktonderzoek, productontwikkeling, en sensorisch onderzoek.

Deze multidisciplinaire instelling zorgt ervoor dat Feline stakeholders binnen de hele keten, van de boer tot aan de consument, goed weet te begrijpen en zo met passende oplossingen kan komen.