20 juni 2022

Vacature: Stagiair Secretaresse

Stage omschrijving

Tijdens je stage op ons kantoor in Wageningen draai je mee op het secretariaat. Je ondersteunt de adviseurs bij o.a. het produceren van trainingsmaterialen, mappen, (kwaliteitsmanagement) handboeken, presentaties en certificaten. Je ondersteunt de interne en externe communicatie. Eigenlijk alle werkzaamheden die je op een secretariaat mag verwachten. Je bent proactief en je hebt altijd je ogen open en als je denkt dat iets beter kan, dan ga je daarmee aan de slag.

Wie ben je?
Dankzij jouw dienstverlenende, maar zakelijke instelling kunnen wij het werk met vertrouwen aan je overlaten. Als het eens druk of hectisch wordt, blijf jij rustig en zorgvuldig. Je schakelt makkelijk tussen verschillende taken en communiceert duidelijk.

Waar kun je op rekenen?
Leren in en van de praktijk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar we samen enthousiast de schouders eronder zetten. Er is een flinke variatie in werkzaamheden, verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw initiatief. We geven je alle ruimte en als je daar goed mee weet om te gaan, kun je ook rekenen op waardering! Kortom, veel gelegenheid om te leren in de praktijk en nog beter te worden in datgene waar je al goed in bent.

Wanneer beginnen?

Voor alle stage plaatsen bij Q-Point geldt dat we jaarrond mogelijkheden hebben. Invulling vindt altijd plaats in onderling overleg.

Neem contact met ons op via:

info@q-point-bv.nl
T 03 17 49 15 81

Geplaatst in
Getagd met